Кейт и бившият на Ариана Гранде официално са заедно

05.03.2019 15:16 | Видян 1255 пъти

Кейт и бившият на Ариана Гранде официално са заедно

Кейт Бекинсейл (45) и Пийт Дейвидсън (25) не оставиха съмнение за статуса на отношенията си, след като се награбиха по време на хокейния мач в Ню Йорк на Ню Йорк Рейнджърс срещу Вашингтон Кепитълс. Двамата се държаха за ръце през цялото време, а младокът на няколко пъти страстно нацелува 20-години по-възрастната си изгора.

Спекулации за отношенията между двамата вървят от седмици, но досега те се въздържаха публично да демонстрират каквато и да е интимност и затова връзката им бе просто хипотеза. В добавка възрастовата граница помежду им стана повод за куп въпросителни.

До миналия септември Пийт бе сгоден за Ариана Гранде и дори си татуира сърце на врата в името на любовта им. И точно певицата бе тази, която загатна защо жените полудяват по комедианта, коментирайки в Туитър, че той е доста надарен и мъжкото му достойнство е 10 инча дълго (25.4 см).

След коментара ѝ, който тя набързо изтри, започнаха упорити слухове, че Дейвидсън е машина в леглото и затова успява да забие лесно жени, дори почти два пъти по-възрастни от него като Кейт, чиято дъщеря Лили от брака ѝ с Майкъл Шийн е на 20 години.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !