Пипа Мидълтън на червен килим

02.03.2019 09:46 | Видян 1845 пъти

Пипа Мидълтън на червен килим

Пипа Мидълтън се появи на първото си официално събитие след раждането на сина си през есента. Тя избра смела визия за благотворителната гала вечеря.

Макар и да бе забелязана няколко пъти по улиците с бебешка количка и на почивката със съпруга си, Пипа за първи път излезе на официално събитие след раждането.

За червения килим тя избра да се появи с оригинална и женствена визия. Роклята й, дълга до земята, беше тип “русалка” и имаше различни цветове, вплетени в интересна шарка. Деколтето й беше прибрано, с вълнисти декорации на раменете и стилизирано с голяма черна панделка.  Тоалетът е създаден от дизайнера Алиса Темперли.

Пипа избра да го съчетае с малка червена чантичка и красиво прибрана коса. Бижутата й бяха съвсем деликатни, което според нас беше добър ход от нейна страна. Фокусът попадаше изцяло върху интересния модел на роклята и така тя постигна по-впечатляващ ефект.

Благотворителната гал вечеря беше организирана от “British Heart Foundation”. На нея Пипа произнесе въздействащо и красива реч и разказа колко важна част от живота й заема фондацията.

Целта на организацията е да проучва и развива сферата на борбата със заболявания на сърцето. Едновременно с това тя се явява в помощ на всички с подобна болест и търси начини да ги подкрепи в преодобляването на трудностите. Фондацията се е заела да дава гласност за тези проблеми в обществото и да разпространява възможностите за превенция на сърдечните болести.

Източник: missbloom


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !