Как Меган Маркъл замести Мона Лиза

25.02.2019 16:18 | Видян 1439 пъти

Как Меган Маркъл замести Мона Лиза

Звездната двойка спечелиха приза за най-добра международна група на наградите БРИТ. Въпреки че не можаха да присъстват на церемонията, те все пак успяха да се откроят.

Показаха се как благодарят за наградата, пресъздавайки клипа на хитовата им песен. Във видеото на “Apes” са застанали пред портрет на Мона Лиза. Но на наградите те избраха да покажат друга своя любима творба – Меган Маркъл, окичена с перли и корона.

Направиха го нашега, но и едновременно с това, Бионсе имаше възможността да направи важно послание. По този начин тя избра да отбележи месеца на историята на чернокожите. И двете дами, чиито лица видяхме на клипа, са активистки по темата и Бионсе искаше да поздрави Маркъл за нейните заслуги в каузата.

Оказва се, че картината, за която става въпрос, е от художника О’Брайан, който дори не е знаел, че звездната двойка е забелязала работата му. Няма против, че не са го питали за разрешение.

Творбата е трябвало да бъде възхвала по забавен начин на Меган. Предназначено било за корицата на списанието, което издава нейния колежански женски клуб “Kappa Kappa Gama”.

Източник: missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !