Гани се точила на Капките, за да покаже, че е по-добра от Златка

20.02.2019 13:34 | Видян 1953 пъти

Гани се точила на Капките, за да покаже, че е по-добра от Златка

Спекулациите около влизането на Джулиана Гани в най-позитивното риалити шоу се оказват верни – Мис Силикон е имала мераци да стане част от шоуто, но Халваджиян били категорични, че в този сезон такива като нея нямат място.

Силиконовата красавица сама решила да се натисне на продукцията, като обещавала, че ще направи невиждано шоу, което ще надмине постиженията на участничките – миски от предходните сезони. Златка Райкова създаде фурор в миналото издание и спечели феновете с харизма и неподозиран талант.

Пожъна грандиозен успех, който едрогърдата й колежка възнамерявала да надскочи. Гаджето на Джулка – Илиян, също държал тя да влезе, за да може често камерата да го снима в публиката. Отчаяно търсел начини да се докопа до слава.

От друга страна подобна тв проява само би затвърдила медийните позиции на малката Джулка. И нещо повече – за да докаже на продуцентите, че освен артистична, е читава и като певица, Гани влязла в студиото и записала свое демо парче, което после представила, разказва Lifeonline.bg.

От своя страна кланът Халваджиян се чудил как деликатно да отреже напористата силиконова гърла. В крайна сметка планираната концепция за тазгодишния сезон е да поканят само хора, които наистина имат певчески възможности. Просто спрели да отговарят на обажданията й, надявайки се, че тя сама ще се сети, че не е желана.

Като две капки вода стартира на 25 февруари (понеделник). Във формата на Нова ТВ ще се включат със сигурност Стефан Илчев, Папи Ханс, Дичо, Тита, Деси Добрева, Петя Буюклиева и Мария Илиева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !