Мис България 2012 се сгоди в пустинята

15.02.2019 11:04 | Видян 619 пъти | Гласували 1

Мис България 2012 се сгоди в пустинята

Една от най-красивите българки – Мис България 2012 Габриела Василев скоро ще премине в отбор Мисис. На ръката й вече блести годежен пръстен, с който тя се похвали на връх Св. Валентин, като пусна снимка в социалните мрежи и текст Yes, I do!.

Всъщност любимият й Георги Захариев е отворил малката кутийка доста отдавна – в началото на ноември 2018-та, когато с първия директен полет до Йордания, я е завел, за да изпълни мечтата й да посети всичките седем чудеса на света. Последната спирка на забележително сафари, което предприели била пустинята Вади Рум.

"Там по залез, той падна на коляно", разказва красивата брюнетка за изненадата, която получила от предприемача с икономическо образование. "Беше шок за мен. Не бях очаквала. Особено в чужбина защото винаги аз имам грижата за багажа. И си мислех, че ако се стигне до предложение за брак, ще е в България", признава Габи.

Двамата вече обмислят и сватбата, като няма да се бавят и ще фиксират дата в края на лятото. А до тогава ще избистрят и детайлите.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

200 лв. тест за коронавирус само в 2...

"Защото съм отговорен гражданин и още преди да се...

Васко Василев се връща за още шест...

Тази година виртуозният цигулар Васко Василев няма да...

Няма коментари към тази новина !