20 канадски тв канала ще излъчват Те са!

08.02.2019 13:08 | Видян 1413 пъти | Гласували 1

20 канадски тв канала ще излъчват Те са!

Днес (8 февруари ) в 19:00 ч. българско време е стартът на най-новия медиен проект на България - Те са!, в който Наталия Гуркова ще разговаря с успели у нас и зад граница артисти, спортисти, икономисти, политици, лекари, учители и други, информират от ПРофайл.

Първият брой на проектът изследва нашите корени, представя културата на нашите деди - траките. Проф. Иван Маразов хвърля нова светлина върху символиката на тракойските златни съкровища, а уникални кадри с най-големия български археолог на всички времена д-р Китов затвърждават тезата на режисьора Стилиян Иванов, че най- древната европейска култура се е зародила по нашите земи и тя стои в основата на съвременната човешка цивилизация.

Следващи гост в предаването ще е примабалерината, режисьор и педагог Маша Илиева, художничката Лили Димкова - дъщеря на лечителя Петър Димков, треньорът и режисьор Нешка Робева, писателят-мъдрец Любомир Левчев, д-р Людмила Емилова - световно признат диетолог, художникът Ставри Калинов, реставраторката на българската църква в Истанбул - архитектът Фикрие Булунмаз, суфи учителя от Иран Мохамед Чубдари и др.

Субтитрирано на английски език предаването на Наталия Гуркова и Стилиян Иванов ще се гледа не само в YouTube и Facebook, но и в 20 телевизионни канала на Канада, един от които (ICI) ежеседмично представя програмата на български език Зорница, допълват още от ПРофайл.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !