Джей Ло и Алекс Родригес празнуват 2 години любов

04.02.2019 15:48 | Видян 2924 пъти | Гласували 1

Джей Ло и Алекс Родригес празнуват 2 години любов

Връзката на Дженифърл Лопес и Алекс Родригес започна едва през 2017-та, но историята им датира от цели 14 години.

Когато се запознават за първи път, Джей Ло, заедно с тогавашния си съпруг Марк Антъни, посещават един от мачовете на Алекс Родригес. Професионалният бейзболен играч също не е single в този момент, а е женен за Синтия Скъртис, с която имат дъщеричка (Наташа), тогава само на една годинка.

Любопитен факт е, че годината 2008-ма е много важна и за двете двойки: именно тогава се ражда втората дъщеря на Алекс и Синтия – Ела, но за съжаление двамата се развеждат малко след това. Колкото до Джей Ло и Марк, през 2008-ма те стават горди родители на близнаците Максимилиан и Ем. Връзката на певицата издържа малко повече и през 2014-та двамата се развеждат.

Преди обаче да станат официално двойка, Алекс е имал само една връзка – с бившата съпруга на съоснователя на Google, докато Джей Ло е имало няколко кратки и не толкова успешни отношения с колеги от Холивуд. Романсът на певицата и бейзболиста започва в началото на 2017-та година, а първата стъпка я е направила именно Джей Ло.

“Почти не изкрещях ‘Алекс!’, защото съм толкова срамежлива“, споделя изпълнителката за момента когато 11 години след запознанството им, тя го вижда пред ресторант в Лос Анджелис. “Можех просто да го подмина, но не знам защо отидох до него, потупах го на рамото и казах ‘Хей”.. Това беше едно от онези неща, които се насилваш да направиш, но по принцип не би“, признава Джей Ло пред Vanity Fair.

Алекс, от своя страна, е запленен и веднага отбелязва колко красива изглежда певицата. Малко по-късно същия ден, той й предлага да излязат на вечеря. Най-забавната част от срещата им, провела се в хотел Бел Ейър, е когато професионалният спортист е толкова притеснен, че отива до тоалетната, от където пише СМС на Дженифър: “По дяволите, толкова си секси!“.

Няколко месеца по-късно, връзката им става официална, въпреки че в началото, техен близък споделя пред People, че двойката “го кара много спокойно, лежерно и основно се забавляват”. Безйболистът прекарвал много време покрай децата на Дженифър Лопес, докато тя била изключително внимателна, имайки предвид, че той вече има две важни жени в живота си – Наташа и Ела.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !