Британците заподозряха Меган в измама

02.02.2019 09:24 | Видян 2911 пъти

 Британците заподозряха Меган в измама

Британците следят под лупа живота на кралското семейство. Сега всички погледи са насочени към най-новото му попълнение - бившата американска актриса Меган Маркъл, която след броени месеци трябва да дари любимия си с бебе.

Интернет потребители, които следят какво се случва с бременната херцогиня на Съсекс, я заподозряха в измама. Хората в мрежата обръщат внимание на факта, че на снимки, направени в един и същи ден, коремът на американката има напълно различни размери - понякога той е огромен, а понякога изобщо не се забелязва.

А на някои им се струва, че коремът на херцогинята е квадратен, пише IBTimes.

Несъответствие има и в предполагаемата дата, в която първородната рожба на принц Хари и съпругата му трябва да се появи на бял свят.

Преди дни бременната американка съобщи, че е в шестия месец. След това обаче каза, че бебето трябва да се роди в края на април.

Паметливи пък припомнят слуховете, че преди сватбата американката е споделила с приятели, че не е уверена дали ще може да забременее.

Спекулациите покрай бременността й се засилват и от факта, че Меган не иска да ражда в лондонската болница "Сейнт Мери", където на бял свят се появяват всички деца в кралското семейство. Преди време бе съобщено, че тя е почитател на домашното раждане и смята да ражда в басейн. Всичко това кара по-наблюдателните британци да смятат, че коремът, а и самата бременност на 37-годишната американка са фалшиви.

Позовавайки се на свои източници в двореца, Mad World News съобщава, че Елизабет  II е била много разстроена от слуховете, че Меган мами с бременността си и "това ще бъде последната капка за новата херцогиня", ако бременността й се окаже измама.

"Меган използва сурогатна майка и кара Хари да го пази в тайна. Други пък казват, че за да забременее, е използвала услугите на банка за сперма. Никой не знае в какво да вярва", казва източникът.

Авторът на материала отбелязва, че в безплодието няма нищо срамно, но хората не обичат да ги лъжат. Ако Меган и Хари са решили да използват сурогатна майка, просто е трябвало да бъдат честни. Ако херцогинята на Съсекс бъде уличена в измама с бременността, кралицата ще се погрижи тя да стане персона нон грата.


Източник: БЛИЦ


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Няма коментари към тази новина !