Криско стана влогър

30.01.2019 15:20 | Видян 1161 пъти

Криско стана влогър

Да се включи в списъка със знаменитости у нас, които се подвизават и като влогъри, е най-новото начинание на Криско. Рапърът от Габрово стартира канала Nalive! в платформата за видеосподеляне YouTube, като правилното произношение е „Нали, ве?!“.

Той коментира и избора на името:

„Нали, ве“ означава край на всяко едно изречение“.

Задачата на феновете е да задават интересни въпроси, а най-креативният ще получи възможността да гостува на хитмейкъра в следващото предаване.

Първият си гост в Nalive! Криско представи като Димитър от Бургас, който се оказа тв водещият със завидни комедийни заложби Димитър Рачков. Драмата на Рачков е, че негов приятел „от поне 10 години не може да си намери приятелка“, поради което пише едновременно на поне 800 жени.

По време на разговора става ясно, че това е поредната закачка на комика с продуцента Маги Халваджиян. „Дойдох от Бургас с нощния влак.

Пътуването е лукс за двамата братя, за които работя“, пошегува се още той.

За няколко дни време изпълнителят на „Базука“ събра над 50 000 гледания, а повечето от коментарите на последователите му са положителни. От друга страна въпросите, които задават, не са толкова интригуващи. „Как да си хванем приятелка в училище?“, „Как успя да направиш Тита да звучи като Сузанита?" и “От къде акат русалките?“, са част от тях.

Междувременно Криско е готов с ново парче и съвсем скоро ще го пусне. „Важно е един изпълнител да цени своите фенове! Благодаря ви за ежедневната подкрепа, приятели. До 10 дни пускам нова песен“.

Виеото можете да гледатае ТУК !

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !