Цеци Красимирова влуди фенове с лично признание

30.01.2019 14:48 | Видян 1273 пъти

Цеци Красимирова влуди фенове с лично признание

Цеци Красимирова е на гребена на щастието и ако зависеше от нея, не би го крила от никого, въпреки че от години е доста суеверна по отношение на ситуациите в живота й, които добиват публичност. Това е и причината, поради която фаталната красавица рядко открехва завесата на личния си свят. Наскоро обаче успя определено да ни изненада, поднасяйки публично едно много лично признание, което буквално влуди феновете й.

Манекенката сподели на всеослушание кого обича най-много на този свят така: „Нещо много важно… Да обичаш себе си означава да поемаш отговорност за своя живот и да правиш избори, воден от любов към себе си!”

Под поста й в социалните мрежи, разбира се, заваляха потвърждения за правдивостта на думите й, изпитани във времето. Разбира се, Цеци използва момента да публикува и поредните си изкусителни кадри от Карибско море, където се намира в момента с годеника си. И да накара много мъже да помечтаят да са някъде наоколо. Но дори и да бяха, вероятността Цеци да им обърне внимание, е нищожна, предвид факта, че тя е лудо влюбена в приятеля си.

Неотдавна ви разкрихме, че топ моделът скоро ще се врече във вечна вярност на американския мултимилионер Майкъл Струмейтис, с когото се познават от близо десет години. И въпреки че за този период двамата са имали и раздели, решението да споделят живота си един с друг, изглежда окончателно.

„Това е може би един от най-неразбраните хора в България! Тя беше простреляна в главата! (при убийството в Амстердам на тогавашния й приятел Косьо Димитров – Самоковеца, б.а.), коментира преди време в интервю пред „ШОУ” Струмейтис, който неведнъж е признавал колко много обича красивата българка.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Първата книга за Ковид 19 откри...

Първата книга за Ковид-19 откри дарителската кампания за...

Няма коментари към тази новина !

*}