Анджелина Джоли се завръща на големия екран

30.01.2019 10:16 | Видян 1845 пъти

Анджелина Джоли се завръща на големия екран

Съвсем съзнателно Анджелина Джоли остави професионалните си ангажименти на заден план след като стана ясно, че с Брад Пит ще се развеждат.

Тя предпочете да се фокусира върху децата, ангажиментите си като специален посланик на ООН и страстта си към режисьорската професия.

Някои медии дори заявиха, че окончателно се е оттеглила от актьорската професия, като предстоящото продължение на Господарка на злото се спрягаше като последно нейно участие във филм. Е, не е така.

Джоли е готова за голямото си завръщане на големия екран и вече е ясно с кой филм ще го направи. 43-годишната актриса е подписала договор за участие в трилъра Those Who Wish Me Dead, съобщават Variety и The Hollywood Reporter.

Режисьор ще бъде Тейлър Шеридан, който направи своя дебют с Wind River. Историята ще се върти около 14-годишно момче, което става свидетел на брутално убийство.

То попада в програмата за защита на свидетелите, получава нова самоличност, но и убиецът е готов до направи всичко, за да го открие. Очаква се снимките на филма да започнат през май.

EVA

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Няма коментари към тази новина !