Софка и Гринго с граждански брак на 5 февруари

29.01.2019 10:02 | Видян 1574 пъти

Софка и Гринго с граждански брак на 5 февруари

Поп фолк певицата Софи Маринова и бъдещият й съпруг Тодор Давидов – Гринго, остават без меден месец.

Това разкри гласовитата певица пред „Телеграф“. Причина да останат без почивка след венчавката се оказва препълненият график на Софи, която е поела ангажименти до средата на следващата година.

„Всичко ни е заето, честно казано и за другата година сме така. Поела съм ангажименти, кумовете Преслава и Павел и те. Хубавото е, че ние с Гринго умеем да се веселим, важното е да сме си заедно, все едно къде. Ще успеем да резервираме нещо за два-три дни, ако пожелаем, но меден месец не може да си позволим. Не разполагаме с такова време. Пък и добре, че с младоженеца не държим на тези неща. Знаете, че аз си обичам България, не съм по чужбините.

Тука си имаме хубави места. Сватбата чакам аз, ще има много снимки. Нали знаете „грозна булка няма“. Подготвяме се сериозно, тържеството ще е пищно, хората си ме познават“, споделя Софи Маринова пред „Телеграф“.

42-годишната певица издаде, че гражданският брак ще се състои на 5 февруари. Софи казва, че иска да прекара време с кумовете си. „Ще е хубаво да отидем някъде по двойки. Преси също е натоварена. Има участия и сега няма как да си позволим почивка за няколко седмици, да не говорим колко ще е трудно да напаснем датите“, допълва Маринова.

В големия ден Софи ще блесне в два тоалета, дело на дизайнерката София Борисова.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !