Уентуърт Милър подготвя ново Бягство от затвора

28.01.2019 10:07 | Видян 1348 пъти

Уентуърт Милър подготвя ново Бягство от затвора

С острият ум и деструктивният инстинкт на Майкъл Скофийлд ще видим отново актьорът Уентуърт Милър.

Работи се върху нов сезон на култовия сериал „Бягство от затвора“ , а заявката за феновете е, че той ще надхвърли обратите на предходните пет порции епизоди.

"Разработваме нова част на "Бягство от затвора". В началните етапи сме, но много се вълнуваме“, разкри преди време Майкъл Торн от Foх.

Освен Милър, в поредицата се очаква да се завърне и Доминик Пърсел, който влиза в ролята на екранния му брат Линкълн Бъроуз. Пърсел неведнъж е споделял, че може да снима „Бягство от затвора“ дълги години и очаква с нетърпения нов сезон.

„Усещам, че има още какво да се разкаже. Мисля, че историята не е приключила, а и вече става въпрос за няколко поколения“, споделя и Уентуърт.

Повечето подробности около шести сезон се пазят в тайна, но според анонимен източник, сюжетът ще се развие в девет епизода. Очаква се той да се завърти в края на 2019 или в началото на 2020 г.

Припомняме, че пети сезон на „Бягство от затвора“ се появи на малкия екран през 2017-а. Първите четири пък бяха излъчвани в периода 2005-2009 г. Въпреки дългите паузи, армията от фенове на сериала не оредява, а напротив – чака с нетърпение следващото приключение на Майкъл и компания престъпници.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !