Окичиха Кобилкина с титлата Секси майка още преди да е родила

25.01.2019 17:15 | Видян 3084 пъти

Окичиха Кобилкина с титлата Секси майка още преди да е родила

Секси майка - това е новата титла, с която Наталия Кобилкина може да се похвали и то – малко повече от месец преди реално да стане родител.

Повелителката на женското либидо бе отличена в рамките на церемонията Секссимвол 2019. Първият си наследник пък тя се очаква да посрещне навръх първи март, като признава, че заедно с любимия й – Такис Дретакис, все още нямат конкретно избрано име за сина си.

„Бебето ще си дойде с името“, спокойна е Кобилкина, която обмисля да роди в домашни условия.

Междувременно с големия приз от Секссимвол 2019 си тръгна фолкпевицата Мария. Изпълнителката на Да ме гали присъства на церемонията, облечена в дизайнерска рокля на Fendi от колекцията пролет/лято 2019.

След като спечели, миньончето на фолка сподели, че се чувства горда от дадената й титла и то – година, след като бе определена за секссимвол на десетилетието.

Специалната награда за изключителни успехи отиде при Мис България Свят 2017 Вероника Стефанова, а за Секссимвол на всички времена бе обявена Маги Вълчанова. Венета Райкова също си тръгна с приз от церемонията. Тя бе отличена като най-изкусителната водеща.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !