Ернестина Шинова се допитва до дъщеря си за Откраднат живот

24.01.2019 09:00 | Видян 1700 пъти

Ернестина Шинова се допитва до дъщеря си за Откраднат живот

Да потърси помощ от дъщеря си около сцените си в „Откраднат живот“ - до това прибягва Ернестина Шинова, когато има въпрос относно терминологията. Наследницата на актрисата Йоанна е студентка по медицина, като екранната д-р София Стаменова признава, че неведнъж именно тя й е давала ценни напътствия за операционната.

"Но има нещо друго. Аз виждам как очите й придобиват съвсем друг вид, как стават изучаващи, внимателни, съчувстващи. Когато вървим по улиците, казва:

Мамо, този човек има това, този човек това. Виж как върви тази жена, тя има еди-какво си заболяване

Просто очите й се променят. Проникват на други нива в човека, като скенер е, в същото време придобива умен, съчувстващ, внимателен поглед“, разкри пред в. „Доктор“ съпругата на Андрей Слабаков.

Снимките към седмия сезон на „Откраднат живот“ стартираха преди броени дни. Шинова не издава какво крие „Любовта лекува“ (мотото на следващата порция серии) за героинята й. Признава обаче, че тя е сред най-сложните образи в медицинската поредица.

"Може би няма друг персонаж в сериала, който да се самонаранява, осъзнавайки какво прави. Тя наранява себе си, просто защото смята, че не заслужава нито любов, нито признание. Тя е затворен, тежък характер на много, много наранен човек, който продължава да наранява - за щастие, не другите, а самия себе си“, казва още звездата, като с усмивка допълва, че вече и по улицата феновете я поздравяват като д-р Стаменова.

Междувременно за първи път от началото на „Откраднат живот“ лекарският екип в сериала се мести в друга болница. Тя ще носи името „Света Анастасия“. „Болницата наистина е огромна и модерна, а по време на снимки се променят декорите и мизансцена. Една стая става друга, за да може да се отговори на изискванията на сценария“, сподели наскоро Юлиан Вергов, който отново ще се завърне в поредицата като доц. Виктор Банков.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Няма коментари към тази новина !