Меган поддържала таен профил в Instagram

23.01.2019 14:52 | Видян 1828 пъти

Меган поддържала таен профил в Instagram

През януари миналата година, месец след годежа ѝ с принц Хари, Меган Маркъл спря акаунтите си в социалните мрежи. Като настоящ член на британското кралско семейство тя не може повече да ги използва. Въпреки това, по информация на Daily Mail, херцогинята на Съсекс е имала таен профил в Instagram, с който да следва своите приятели.

Няколко месеца подред Меган е успявала да използва акаунта без да я разконспирират, но по Коледа получила множество коментари от тролове и решила да го закрие.

Според медиите на Острова, Маркъл се чувства изолирана и самотна. Тъй като е в шестия месец от бременността и не бива да се ядосва със заядливите коментари в социалните мрежи, тя е предпочела да прекрати да използва платформата.

Според източник, близък до британския кралски двор, Меган не обичала да се движи постоянно с охрана, но след негативните коментари по неин адрес не се и осмелявала да го направи, защото няма да се чувства в безопасност.

По-голяма част от членовете на семейството на кралица Елизабет Втора нямат собствени профили в социалните мрежи. Изключение правят принцесите Беатрис и Южени, но те нямат право да изразяват лично мнение по различни въпроси, особено политически, каквато е темата за брекзит, например.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Reuters

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !