Мис България като пародия и комплексарщина

16.03.2009 12:15 | Видян 11856 пъти | Гласували 10

Мис България като пародия и комплексарщина

След като миналата година пропуснахме Мис България, можеше да няма шоу и тази година. Защото това, което се видя по телевизията, беше ужасяващо.

Да започнем с водещите. Тъпите реплики не са тяхна вина. Нито отвратителния стайлинг. Силвия Лулчева, също като бедните момичета – кандидатки, беше с пошла рокля като от квартална шивачка. Лошият вкус е вреден пред толкова масова публика. Още по-тежко беше положението с Драго Симеонов – той пък бе нагласен в доста измачкан сив демодиран костюм, с риза не за тази одежда и с ужасни обувки. Сигурно никой от организаторите и стилистите им не е чувал, че със сив костюм не се носят черни обувки. Е, да го научат от нас.

Да продължим с гафовете – непрестанни проблеми със звука, кадър с Жени Калканджиева, която си говори по телефона в сюблимния момент, панорама към аутокюто на водещите.

Най-голямата драма обаче беше от комплексарско естество. На публиката беше обидно да следи унизителните и на всичко отгоре изтъркани шеги и закачки на Драго към и без друго супер притеснените девойки.
 
Накрая, да поговорим за новата Мис. Освен че името й беше известно предварително, както става винаги, не можем да не споменем, че изглеждаше като майка на останалите участнички. С това доволно количество бръчки около очите, бихме й дали поне 35 години. Същата е като Ирен Онтева.

Снимки от въпросното събитие може да видите ТУК.

автор: Борис Ангелов

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !