Сантра била пред самоубийства заради мъж

15.01.2019 10:01 | Видян 1525 пъти

Сантра била пред самоубийства заради мъж

Поп певицата Сантра е била пред самоубийство заради мъж, издадоха пред Уикенд нейни познати. Брюнетката съвсем наскоро се отърсила от неуспешна връзка, която съсипвала целия ѝ живот и я отказала от работата.

В продължение на година и половина Сантра нямала нито сили, нито желание да изпее дори една нота, твърдят нейни близки. Младата изпълнителка изпаднала в дълбока депресия заради връзка с тайнствен мъж, в която не виждала никаква бъдеще. „Тази връзка беше празна и това ме съсипваше”, разказвала певицата.

Нещастната любов повлияла пагубно на нейното психично състояние и тя започнала да получава паник атаки.

„Това ѝ се е случвало и преди, но беше успяла да го преодолее. Безизходицата, в която я постави връзката с въпросния мъж, обаче я върна на изходна позиция”, разказаха познатите на Сантра. Не е ясно точно колко е продължила въпросната „пагубна любов”, но тя докарала изпълнителката до ръба на отчаянието.

Певицата не искала нито да работи, нито да се среща с хора и сериозно мислела за самоубийства. Това състояние на пълна апатия и депресия продължило година и половина.

В крайна сметка обаче Сантра успяла да го преодолее и към момента била с друг мъж, влюбена и изключително щастлива. Едва сега успява да намери сили, за да пусне нова песен – парчето ѝ Целият свят. Според запознати, в него певицата разказва за своята отминала нещастна връзка. 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !