Фенове отреждат близнаци на Наум Шопов-младши

13.01.2019 09:10 | Видян 1372 пъти

Фенове отреждат близнаци на Наум Шопов-младши

Наум Шопов-младши да се сдобие с близнаци възможно най-скоро – това му пожелаха феновете в социалните мрежи. Думите им не са част от подранили сватбени честитки, а отговор на запитване от страна на дипломирания лекар във връзка с предстоящия сезон на Откраднат живот.

Екранният д-р Тасев направи анкета относно какво желаят зрителите да видят на малкия екран в рамките на следващите епизоди, с което успокои върлите си почитатели, че ще се завърне в престилката на любимия им персонаж.

За това, че Шопов може да се раздели с медицинската драма се заговори, след като актьорът положи Хипократовата клетва. Към настояща дата, той специализира в детското отделение по изгаряния в Пирогов. Внукът на Наум Шопов е коментирал неведнъж, че в даден момент ще трябва да остави кариерата си пред камера на трупчета в полза на медицината. Това, очевидно, няма да се случи в началото на тази година, когато Наум ще изследва и как „любовта лекува“ в седмия сезон на Откраднат живот.

Най-често срещаните искания на феновете на сериала пък е подновяването на романса между доц. Виктор Банков (Юлиан Вергов) и д-р Зорница Огнянова (Диана Димитрова). Да се завърнат актьорите, с които започна продукцията – Алекс Алексиев (д-р Василев), Радина Думанян (Биляна Захариева), Димо Алексиев (д-р Генадиев) и Дария Симеонова (пиарката Наталия), са сред другите пожелания на зрителите. Единственото, което се знае със сигурност засега обаче е смяната на локацията за снимки. Новите епизоди ще позиционират познатите ни лекари в различна от Свети Кирил болница. Тя се очаква да носи името Св. Анастасия, а самата сграда, според спекулациите, ще се намира близо до столичното летище.

Междувременно Шопов-младши жонглира и с рекламната агенция, която менажира заедно с годеницата си Теа Минкова и риалити семейството Дани и Алекс Петканови. Освен това, той издаде и наръчник, озаглавен Фитнес буквар. В него авторът представя персонална програма за всеки тип тяло. Като бонус, той записва и видеа, в които показва как е редно да се изпълняват всички упражнения, които описва.

Големият интерес към книгата му пък го провокира да издаде и второ томче. По него той ще работи отново с годеницата си Теа. Заедно те ще опишат любимите си рецепти, като ще издадат триковете, които използват най-често зад печката. Очаква се книгата да стане пазарен факт напролет.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Отиде си бащата на зверски убития в...

Издъхна бащата на убития в Цалапица Димитър Малинов....

Виц на деня: На гарата седят двама...

На гарата седят двама мъже. Единият е богаташ от града,...

Няма коментари към тази новина !