Защо Джъстин и Хейли се бавят със сватбата?

11.01.2019 13:07 | Видян 1640 пъти

Защо Джъстин и Хейли се бавят със сватбата?

Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин се сгодиха през юли и тайно сключиха граждански брак през септември. Дългоочакваната пищна сватба обаче все още не се е състояла. И причината за това е доста тривиална – не им стига времето.

„Те са наели сватбен агент и искаха да вдигнат сватба през януари. Нямат търпение да поканят близки и приятели и да вдигнат голямо парти. Но януари дойде и те все още изчистват планирането“, разкри източник пред ENews.

„Двамата не искат да бързат, а искат да са сигурни, че венчавката ще бъде точно такава, каквато искат. Те коментираха няколко идеи как да направят нещата и още се чудят. Вече се видяха няколко пъти с пастор, за да коментират религиозната церемония. В крайна сметка сватба ще има, но е въпрос на време“, добави той.

И докато феновете се вълнуват за събитието, за звездите изглежда забавянето му не е фатално и те не спират да показват любовта си един към друг. Само преди броени дни Бийбър влезе в медийните заглавия, след като направи импровизирана серенада на половинката си, докато с нея чакаше пиколото да докара колата пред хотела им.

„Те са много щастливи, че са женени и са заедно“, добави информаторът.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Няма коментари към тази новина !