Бременната Петя Дикова трепери да не падне на леда

07.01.2019 15:38 | Видян 2609 пъти

Бременната Петя Дикова трепери да не падне на леда

Петя Дикова много внимава да не повреди бебето си, видяха през обективите си папараците на Уикенд. Бременната водеща на Култ крачи бавно-бавно по заледените и хлъзгави софийски тротоари, защото не иска да падне и да контузи зародиша в утробата си. Заченалата за сефте 34-годишна щерка на Сашо Диков и Аня Пенчева все още няма издут корем, но движенията й са тромави като на мечка.

Онзи ден Пипи излезе от сградата на Би Ти Ви точно в 12.00 ч. Тя говореше по телефона с приятеля си – поета Илиян Любомиров, и с усмивка на лице му обясняваше, че е усетила как бебето рита под пъпа й. Към ресторанта, в който щеше да обядва, първескинята вървеше със скоростта на немощна старица. Тя забързваше ход само на местата, на които снегът беше добре изчистен от тротоарната настилка.  

С едната си ръка Петя държеше джиесема си, а другата бе мушнала в джоба на топлото си кожухче и през подплатата милваше корема си. Вместо дамска чанта на лъкътя й висеше розова пазарска торба, от която се набиваше на очи логото на компанията за бельо Виктория Сикрет.

Както е известно, водещата на Култ е бременна с момченце. По настояване на бъдещия татко при раждането си бебето ще получи името Александър. Така мъникът хем ще носи първата буквичка на баба си Аня, хем ще е кръстен на дядо си – хлевоустия спортен и политически журналист Сашо Диков.

Злите езици твърдят, че Илиян Любомиров избрал това име за сина си, защото искал да се подмаже на тъста и тъщата си. Поетът имал голям респект от актрисата и Стажанта, твърдят хора от обкръжението му. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !