Ryanair е „най-лошата авиокомпания“ за шеста поредна година

07.01.2019 09:32 | Видян 1178 пъти

Ryanair е „най-лошата авиокомпания“ за шеста поредна година

Ryanair е класирана като най-лошата авиокомпания за шеста поредна година, според Уич травъл (Which Travel) - консултантска фирма, изследваща потребителското удовлетворение.

В годишното проучване на авиокомпаниите за къси разстояния пътниците дадоха на Ryanair най-ниската възможна оценка за чекиране, удобство на седалките, атмосфера в пътническия салон, храна и напитки.

Според Уич Ryanair, която превозва повече пътници, от която и да е друга авиокомпания в Европа, сега тя е и тази, с която повечето пътници отказват да летят; от тези, които са изразили предпочитание, 70% са заявили, че не биха използвали Ryanair.

Ryanair обаче отхвърли проучването като „непредставително и безполезно“.

Райънеър получава потребителски рейтинг от 40 процента, изоставайки от другите нискотарифни авиокомпании за кратки разстояния Томас Кук еърлайнс (Thomas Cook Airlines) - с рейтинг 52 процента, и Уизеър (Wizz Air) - 54 процента, които изпълняват полети главно до дестинации в Източна и Централна Европа.

Пасажерите посочват като фактори за негативната си оценка недоволството си от отказа на компамията да изплати обезщетение им, заради отменени полети, вечно променящи се правила за багажа и все по-лошо спазване на разписание.

Снимка:АП

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Отварачката показа татуирано дупе,...

Фолкпевицата Мария отново изненада почитателите си. Този...

Представиха скандален бански за дамите

Популярната марка Fashion Nova представи нов разголен...

Няма коментари към тази новина !