Тони Бракстън скъса с Бърдмен

05.01.2019 09:54 | Видян 2039 пъти

Тони Бракстън скъса с Бърдмен

Тони Бракстън и Бърдмен скъсаха. Двойката използва Instagram, за да заяви статуса на отношенията си. От силно влюбена и сгодена двойка певците си наложиха пълно игнориране, като разчистиха мощно профилите си в мрежата.

Бърдмен изтри всички снимки с Тони и написа „всичко приключи“, а тя буквално заличи всички кадри в акаунта си, като качи само една снимка, на която позира с червена рокля. Текстът към нея е: „Започването на нова глава в живота не е лесен избор, но винаги избирайте да бъдете избрани. Наздраве за новата година“.

Фенове забелязаха, че Тони и Бърдмен вече не се следват в Instagram. Развоят на отношенията им е силно изненадващ, тъй като двамата доскоро засвидетелстваха любовта си един към друг. Те се сгодиха през февруари, а по думите на 51-годишната певица трябваше да минат под венчилото до края на годината.

Бърдмен неотдавна каза, че Тони е „моята любов, моят живот, моят войник, обичам я до смърт“. Певците се познават от 17 години, а Бракстън дори планираше винтидж сватба в стил Великият Гетсби до края на 2018.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

ТИ СИ ИНФЛУЕНСЪР! Ама в България....

ТИ СИ ИНФЛУЕНСЪР! (Ама в България. Тъжна история). 1....

Ривиерата е по-изгодна от Банско и...

Френската Ривиера е най-красива, най-достъпна финансово...

Няма коментари към тази новина !