Хванаха мъж, ограбил къщите на Ъшър, Адам Ламбърт...

04.01.2019 15:46 | Видян 1193 пъти

Хванаха мъж, ограбил къщите на Ъшър, Адам Ламбърт...

Мъж, който ограбил множество къщи на звезди в Холивуд, бе задържан от полицията в Лос Анджелис. Това съобщиха световните медии, според които крадецът е изнесъл имущество за милиони долари.

Най-засегнати са изпълнителите Ъшър и Адам Ламбърт, но има още 13 други потърпевши, съобщиха униформените на нарочна пресконференция и показаха вещите, които са открили и ще върнат на притежателите им.

В ареста е 32-годишният Бенджамин Акерман, който започнал да плячкосва, представяйки се за агент на недвижими имоти. Смята се, че схемата му започнала още през 2017 г.

Част от ограбените вече са свидетелствали. Според показанията им, мъжът се представял също за потенциален купувач или инвестиционен посредник, а в поведението му нямало нищо съмнително. Така си осигурявал достъп до къщите в Холивуд.

Имущество на висока стойност е открито при обиска на дома и гаража на Акерман, коментира пред журналисти детективът Джаред Тимънс. По думите му, снимки на иззетите вещи вече са качени на официалния сайт на полицията и някои от звездите вече са си ги познали. Той се надява, че и други могат да открият нещо свое.

На фотосите има маркови маратонки, чанти и обувки, бейзболни картички, златни бижута, дрехи, алкохол и други.

Най-вероятно крадецът е имал съучастници.


Източник: tialoto.bg
Снимка: Twitter

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !