Букмейкъри отреждат триумф за Роди се звезда на Глобусите

04.01.2019 11:37 | Видян 1772 пъти

Букмейкъри отреждат триумф за Роди се звезда на Глобусите

„Роди се звезда“ ще е големият победител на предстоящата 76-а церемония по връчването на наградите „Златен глобус“. Това предвиждат букмейкърските сайтове предвид коефициентите, които отреждат на номинираните в ключовите категории.

„Роди се звезда“ е фаворит за спечелването на голямото отличие за най-добър филм. Лейди Гага, която направи зашеметяваща роля като плахо пристъпващата в трънливия път на шоубизнеса Али, пък вероятно ще прибере статуетката за най-добра актриса в драма. Брадли Купър също го очаква актьорски приз, в случай че прогнозите на букмейкърите се окажат верни. Макар да служи и като режисьор на продукцията, той най-вероятно ще отстъпи наградата в тази категория на Алфонсо Куарон, чийто „Рома“ пък е гласен за най-добро чуждоезично заглавие.

Сред претендентите за най-добър филм - мюзикъл или комедия, към момента предимство се дава на „Зелена книга“. Крисчън Бейл („Вице“) пък е най-спряганото име за лауреата в актьорската категория в тези два жанра. На телевизионния фронт, както по брой номинации, така и по големината на шансовете за триумф, убедителен лидер е минисериалът „Убийството на Джани Версаче“.

Церемонията по раздаването на престижните отличия на Асоциацията на чуждестранните журналисти ще се състои на 7-и януари от 6 ч. сутринта българско време. Водещи на събитието ще бъдат актьорите Сандра О и Анди Самбърг. Отвъд Океана гала вечерта ще бъде излъчвана по телевизията NBC, като безплатни стриймове на живо ще бъдат провеждани по YouTube TV, Hulu Live TV и др. Платформите обаче са достъпни единствено на територията на САЩ. У нас ще можем да проследим кои са големите победители на отличията „Златен глобус“ с няколко часа закъснение – от 21 ч. на 7-и януари, в ефира на KINO NOVA.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !