Мариана Векилска напуска bTV, ще работи в Брюксел

31.12.2018 09:10 | Видян 2005 пъти

Мариана Векилска напуска bTV, ще работи в Брюксел

Водещата Мариана Векилска напуска bTV и заминава за Брюксел, където ще работи в европейска институция. Това обяви самата тя в края на днешното предаване Тази събота и неделя.  

Векилска се впуска в ново предизвикателство извън сферата на медиите след 18 години на малкия екран. „Винаги съм се чувствала чудно хубаво в телевизията, в bTV специално, заедно с всичките ни прекрасни колеги. Трудно се взема такова решение – да се разделиш със семейството си, но 18 години са толкова много, че е добре да постигна още нещо, да стана добра в още нещо и да успея в още нещо“, каза водещата.

Зрителите на bTV познават Мариана Векилска с работата й във всички жанрове на телевизионната журналистика. Била е репортер, водещ на сутрешния блок и на bTV Новините, както и продуцент. 

Векилска демонстрира своята отдаденост към работата си и като допринася за редица каузи, които bTV реализира през годините - Да изчистим България заедно, Великолепната шесторка, Българската Коледа, bTV и мечето, Направи го за България, Пощенска кутия за приказки, Един ден на Витоша.

„Мариана Векилска е високо ценен професионалист в екипа на bTV. Ще липсва на всички ни тук в нюзрума, но зрителите на Тази събота и неделя могат да разчитат, че ще продължават да се наслаждават на чудесно телевизионно предаване със сутрешното си кафе през уикенда“, коментира директорът Новини, актуални предавания и спорт на bTV Media Group Венелин Петков.

Как ще се промени Тази събота и неделя от 2019 година и кой ще се присъедини към Жени и Диана, екипът на bTV ще обяви в началото на януари.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бритни Спиърс се пусна чисто гола от...

Бритни Спиърс се свърза с природата и се наслади на голо...

Човешкото око - отворената врата към...

Човешкото око - отворената врата към душата: Фото на...

Няма коментари към тази новина !