20 лв. за чадър и шезлонг на Слънчев бряг

29.12.2018 13:16 | Видян 1480 пъти

20 лв. за чадър и шезлонг на Слънчев бряг

След проведен конкурс Естет Билд ООД е определен за концесионер на плаж Балчик-централен в община Балчик, област Добрич, а РВК 1 ЕООД взема концесията на Слънчев бряг-централен в община Несебър, област Бургас, съобщиха от правителствената информационна служба. За 20-годишния срок на концесията в Слънчев бряг цената за чадър ще бъде 10 лева, колкото ще струва и и шезлонгът. Цените са с ДДС.

Размерът на концесионното плащане за всяка календарна година от срока на концесиите е определен съгласно приетата от Министерския съвет Методика за определяне на минималния размер на концесионното плащане за морските плажове и предложения от концесионера размер на отчисленията от базата за изчисляване размера на концесионното плащане.

Инвестициите за подобряване на облика на плажа в Балчик са в размер на 453.1 хил. лв., а за опазването на околната среда, дюните и защитените територии на плажа в Слънчев бряг трябва да бъдат дадени 342.4 хил. лв.

На централния плаж в Балчик Естет Билд ООД се задължава да предлага за целия срок на договора за концесия от 15 г. цена от 9 лева за чадър с ДДС и също толкова за шезлонг.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !