Джена живее по законите на Дънов

29.12.2018 09:09 | Видян 2922 пъти

Джена живее по законите на Дънов

Фолк певицата Джена живее стриктно по законите на Петър Дънов. Певицата сама призна, че е последователка на Учителя и се стреми към духовно усъвършенстване.

И въпреки че не ходи до Рилските езера, за да изпълнява системата от гимнастически упражнения, известна като паневритмия, звездата на лекия жанр в свободното си време чете постоянно книгите на покойния лечител и се опитва да живее по неговите препоръки, пише Галерия.

Джена дори е увлякла мъжа си Наско Стоев по дъновизма. И въпреки че за разлика от нея той не може да бъде пълен вегетарианец, поне се старае да спазва духовните съвети на Учителя.

Двойката се старае да възпитава и сина си по същите правила. Двамата са категорични, че детето не трябва да расте във враждебна среда и никога не се карат пред него.

„Не бива майките да учат децата си да са агресивни и лоши. Напротив, задължено е да им внушат, че трябва да галят цветята, да внимават как се отнасят и говорят с хората, как общуват с баща си”, твърди певицата.

За нея и семейството й е недопустимо да се карат пред детето. И ако усетят, че някой от тях е раздразнен, правят опити да говорят нормално и да не използват неприличен език, особено пред детето.

След което излизат и на четири очи решавали споровете си. „Внимаваме какво правим и говорим, за да не натоварваме детето”, казва още Джена.

Певицата се отдала на учението на Дънов, защото едва не умряла преди години. Когато била дете, паднала и си ударила жестоко отпред главата.

„Тогава халюцинирах. Виждах някакви човечета, предмети, които се уголемяват и затрупват майка ми и баща ми”, спомня си Джена.

Семейството й обикаля по лекари, стигнало и до чуждестранни специалисти. Спасение открили в лицето на възрастен мъж — чичо Тошо от град Бяла, който бил последовател на Дънов.

Тъкмо той посветил певицата в тайните на философа лечител, давал й билки и й предписал упражнения, благодарение на което момичето оздравяло. Оттогава бъдещата звезда се зарекла, че ще следва съветите на феноменалния мъж и ще живее по неговите правила.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !