Джаферович готви с шеф Манчев и шеф Шишков

21.12.2018 09:16 | Видян 1639 пъти

Джаферович готви с шеф Манчев и шеф Шишков

Спортният мениджър и любим риалити герой Ваня Джаферович демонстрира кулинарните си умения пред шеф-готвачите Иван Манчев и Таньо Шишков.

Ваня и съпругата му Евгения заедно приготвиха една от 24-те авторски рецепти на двамата шеф-готвачи с продукти от специалната зимна селекция Lidl.

Под зоркия поглед на Зимата семейство Джаферович приготвиха вкусно патешко филе с круши и коняк. В кулинарния процес се включиха и децата им – Леа и Бо, помагайки на своите родители с подправянето на ястието и наглеждането му.

Патешко филе с круши и коняк е само едно от изкушаващите предложения на двамата шеф-готвачи, приготвени с продукти от зимната селекция в постоянния асортимент на Lidl България. Сред тях има идеи както за празничната коледна трапеза, така и за обикновените зимни вечери, с които моментите около трапезата да се превърнат в незабравими.

Кулинарните рецепти включват вкусни идеи с дивечови кюфтенца и суджук, свински ребра и гърди, цяла патица и др. А за любителите на домашно приготвените колбаси, има специална селекция от суджуци и месни пръчици, които могат да бъдат изсушени или приготвени на скара.





автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !