Излиза наръчник за семейната ваканция

19.12.2018 15:54 | Видян 638 пъти

Излиза наръчник за семейната ваканция

След като сайтът Майко мила! и кампанията Оле мале ни научиха  - Как да оцелееш като родител, излиза наръчник за оцеляване по време на ваканция. Преди да чуете въпроса Стигнахме ли вече?, разтворете книгата със семейни пътешествия, съвети, конкретни дестинации, легенди и истории за децата ви.

Стигнахме ли вече? ще ви разведе из прекрасни места, ще ви разкаже къде се яде най-вкусно, къде да отседнете за нощувка. Всичко това –  съобразено както с бюджета ви, така и с удобствата и разнообразието, от които се нуждаете.

С типичното си чувство за хумор Елисавета и Красимира ще ви убедят, че има и по-лоши неща от това да пътувате с деца. А понякога тази дейност е дори приятна и завършва без пожари, опърлени вежди, загубени хлапетии и празни джобове. Изданието съдържа над 170 цветни фотографии, които доказват, че и двете са се измъкнали живи и щастливи от посочените дестинации.

И понеже едно море не стига, с двете щури авторки ще прекосите България, но ще отскочите и до Сърбия, Македония, Гърция и Румъния.

Внимание, ако следвате инструкциите, ще се качите в колата хапнали, разходили се и предоволни (в най-добрата ситуация – без да забравите детето някъде) и ще поемете към дома… за да чуете отново въпроса Стигнахме ли вече?

Пригответе личните карти, паспортите на децата и декларациите за извеждането на същите тия деца, ако случайно сте разведен родител, и потегляйте. Само проверете дали сте взели една много важна книга.
Приятен път!

Елисавета Белобрадова: майка на три деца и партньор на Красимира във великото начинание Майко Мила.

Красимира Хаджииванова: Майка на едно дете и два котарака, и партньор на Елисавета в Майко Мила.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !