„В салона” ще гостуват пластичният хирург д-р Ангел Енчев и фолк дивата Мира

13.03.2009 09:00 | Видян 6985 пъти | Гласували 2

„В салона” ще гостуват пластичният хирург д-р Ангел Енчев и фолк дивата Мира

Тази събота, 14 март на гости  „В салона” ще са пластичният хирург д-р Ангел Енчев и поп-фолк певицата Мира. Темата на съботното предаването е пластичната хирургия. От д-р Енчев ще разберем кои родни знаменитости са се възползвали от услугите му на пластичен хирург. Ще ни покаже различни импланти и ще разкаже всичко за тях.

Мира пък ще сподели кога е коригирала бюста си и каква е била причината да го направи. Ще разкаже повече подробности за последния си хит, в който изпя „ оставете ме на мира”.

Лоти и Роси ще ни покажат как да стоим по-далеч от хладилника, за да запазим желаните килограми. Жужи пък ще ни издаде тайната как да увеличим гръдната си обиколка без скалпел, а с модни трикове.

В неделя (15 март) темата ще е за домашните любимци на известните личности. На гости при Маги ще дойде Нина Никол, заедно с нейният малък любимец. Тя ще ни разкаже как си е купила кучето, което има в момента. Освен него тя има и котка. Как се разбират двамата ще разберем от нея самата. Атрактивните дрешки са част от аксесоарите на домашните любимци. Гостенката ще разкаже от къде купува дрешките им.

Всичко това и още много полезна и интересна информация за домашните любимци само „В салона” по ТВ2.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !