И на 88 години Клинт Истууд още кара ски

15.12.2018 09:30 | Видян 2279 пъти

И на 88 години Клинт Истууд още кара ски

Ето това се казва да си във форма. Актьорът Клинт Истууд, който вече е на внушителните 88 години, все още спортува и работи активно.

Това стана ясно, след като дъщеря му Алисън увери, че още ходи с родителите си на ски.

„Всички караме ски заедно, а хората се учудват и ме питат: Баща ти все още ли кара ски?“, каза Алисън Истууд в интервю за сп. „Екстра“.

Алисън Истууд разказа, че ските са едно от обичайните коледни забавления на семейството. „Майка ми е на 87 години и тя все още играе тенис. Чувствам се изключително щастлива като прекарвам добре Коледа с тях и се радвам, че и двамата са в чудесна спортна форма“.

Клинт Истууд още работи активно като режисьор и актьор. В новия му филм „Мулето“ участва и дъщеря му. Неотдавна на въпроса на „Холивуд рипортър“ дали предпочита да стои пред или зад камерата, той отговори: „Зависи. Понякога двете трудно се съчетават, защото се струпва много работа. Но иначе е забавно.“

Клинт Истууд коментира и идеята да се оттегли заради възрастта си, но призна, че това не може да се планира.„Човек никога не знае кога ще се откаже – каза той. – Работата ми харесва.“
Той добави, че с напредването на възрастта е започнал да избира проектите си много внимателно.„Може би не искам да поемам голямо количество работа, но реално работата ми не намалява. Обичам това, което правя“ – каза Клинт Истууд.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Reuters

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !