Критика към Меган – скарала принцовете Уилям и Хари?

11.12.2018 09:45 | Видян 2139 пъти

Критика към Меган – скарала принцовете Уилям и Хари?

От известно време се говори все по-често за обтегнатите отношения между принц Уилям и принц Хари. Оказва се, че Хари обвинил своя брат в това, че се опитва да развали отношенията му с неговата съпруга Меган, пише OK Magazine.

Изданието не съобщава детайли какво точно е направил Уилям, за да реагира така остро брат му, но явно е достатъчно, та Хари и Маркъл да се преместят във Фрогмор хаус на територията на замъка Уиндзор.

Приближени до кралското семейство смятат, че Хари възприема твърде лично всичко, което се отнася до Меган. Той не търпи абсолютно никаква критика по отношение на съпругата му и е толкова чувствителен, че често вижда критики и негативи и там, където ги няма, уверява източник.

Мнозина считат, че Хари защитава жена си, защото чувства своя вина пред покойната си майка – принцеса Даяна. Той не успял да я защити по-рано, когато е имало натиск от обществото върху нея, защото е бил твърде малък.

Отношенията между Хари и Уилям се изостриха в последния месец.

Заговори се, че все пак херцозите и техните съпруги ще са заедно на Коледа при кралица Елизабет, но по-късно стана ясно, че принц Уилям и съпругата му ще бъдат при родителите на Кейт в Бъксбъри.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Бритни Спиърс се пусна чисто гола от...

Бритни Спиърс се свърза с природата и се наслади на голо...

Няма коментари към тази новина !