Златка и Джулиана съдят Кулагин

10.12.2018 18:00 | Видян 2951 пъти

Златка и Джулиана съдят Кулагин

Плеймейтките Златка Райкова и Джулиана Гани завеждат дело за клевета срещу гримьора Валентин Кулагин веднага щом излязат от Къщата на ВИП Брадър в понеделник.

Двете гърли са пазарили Брадъра да ползват услугите на адвоката на шоуто. Сексбомбите са засегнати от думите на Кулагин, който при телефонния разговор с приятелката си Никита Джонсън в последния лайф в петък заяви – „Това са едни бивши проститутки, които са влезли в къщата, за да изчистят името си“, визирайки точно Райкова и Гани, пише Телеграф.

Клеветите му веднага провокираха актуалния мъж на Русата Златка – Благо Джизъса, който направо полудя от яд и се закле, че ще го пречука. „Тоя сега ще бъде бит – ей тук го заявявам, в Биг Брадър“, обяви пенсионираният футболист.

Веднага след края на шоуто Малката Джулка и колежката й са поискали среща с адвоката на предаването, за да обсъдят как да му заведат дело по най-бързия начин.

Албена Вулева също влезе в истерия от появата на хасковлията и почна да напада Никита за пореден път във формата. Всички останаха с впечатление, че живеещата в Швеция татуирана дама се възползва от феновете на Кулагин, прилагайки същата стратегия като неговата във ВИП сезона.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !