Любо Нейков изгони Рачков

07.12.2018 12:06 | Видян 1748 пъти

Любо Нейков изгони Рачков

Капризният Димитър Рачков си намери майстора. Надутият водещ и актьор изхвърча още през лятото от хитовата постановка Вражалец заради Любо Нейков.

Причината нисичкият бургазлия вече да не играе в комедията на Ст. Л. Костов е, че непрекъснато късал нервите на колегите си с претенции, изживявал се като най-голямата звезда и дори си позволявал да изисква представленията да бъдат съобразени с неговия натоварен работен график, пише Уикенд.

Рачков, който е водещ на Господари на ефира, от една година обикаля страната и с халтураджийския си спектакъл Забраненото шоу на Рачков, като средната цена на билетите за него е 70 лева. Миньонът обаче ръси шегите си винаги пред препълнени зали. Освен това заработва добри пари и от появата си като водещ на частни партита.

„Митко се взе твърде на сериозно и си мисли, че целият свят се върти около него“, коментират негови колеги.

Рачков излетял от Вражалец, прощавайки се с доста солиден хонорар от 1000 лева на представление, който пък отишъл при Станимир Гъмов. Именно той взе ролята на Димитър в комедийния спектакъл.

Любо Нейков, който е в основата на постановката, както и в частния театър Мелпомена, кипнал заради неспирните мрънкания на Рачков и настоял той да бъде махнат.

Нейков също може да се похвали с десетки ангажименти като актьор и продуцент в киното, телевизията и в театъра, но не си позволявал да проявява капризи.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Българският римски император Максимус...

Максимус Тракс, известен още като Максимин Тракиецът, е...

43 пластични операции, но вместо...

Далия Наим, на 30 години, таеше цял живот стремеж да...

Няма коментари към тази новина !