Лукс за милиони: Ким и Кание в частен самолет

29.11.2018 17:17 | Видян 1638 пъти

Лукс за милиони: Ким и Кание в частен самолет

Ким Кардашян шашна феновете си за пореден път. След като нае пожарна, с която да спаси дома си от бушуващите пожари в Калифорния, звездата и съпругът ѝ се качиха на частния Боинг 747. Оказа се, че екстравагантният полет е предоставен на Кание Уест от модния бранд, произвеждащ неговата специална линия от маратонки.

Въпреки че е свикнала с лукса, Ким сподели, че е впечатлена от възможностите, които предлага летателният апарат. Той може да побере над 660 души, като цената на билета за едночасов полет струва между 2 и 10 000 долара на човек.

Кардашян качи снимки и от интериора на самолета, който разполага с няколко мултифункционални стаи, сред които кухня, спалня, офис и фитнес.

„Вие просто се качихте на личния Боинг 747 за „дълъг полет“. Колко ви струваше, може би 2-3 милиона долара? Може би било по-честно, ако бяхте дарили същата сума, за да възстановите атмосферата от няколкостотинте тона въглероден диоксид, с които сте я замърсили“, написа потребителка под публикацията на риалити звездата.

„Никога преди не съм се качвала на подобно нещо. Казах си: О, боже мой...“, споделя още Ким и пусна видео, с което прави виртуална разходка на феновете си из огромния самолет.

Кардашян прави обиколка из огромна спалня с голямо двойно легло, мраморна баня и трапезария, след което се качва на друг етаж от летателния апарат, на който се намира фитнесът.

Все още не се знае докъде е бил „дългият полет“, както го определи съпругата на Кание Уест, нито дали той е бил негова прищявка или по-скоро маркетингов трик на екипа му.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !