National Geographic повежда на кулинарно пътешествие из Италия
29.11.2018 11:20 | Видян 688 пъти
Книгата „Вкусът на Италия“ на издателство "Егмонт" подрежда мозайката от традиции в готвенето, обусловени от географията и климата на всяка провинция, селското стопанство, историята и културата. И не е обикновена книга с инструкции за готвене, а празник за сетивата със 100 изпитани рецепти, спиращи дъха фотографии на National Geographic и безценни съвети от доказани специалисти.
Джак Бишъп, Юджиния Боун, Джулия дела Кроче са имената, които застават кулинарно зад проекта – безспорни експерти и страстни почитатели на италианската храна. А за да не остане нищо скрито-покрито в технологиите на приготвяне на ястията, екипът на America’s Test Kitchen е подложил всяка рецепта на тест.
Джак Бишъп е главен творчески директор на America’s Test Kitchen. Той е лабораторен експерт по дегустации и ръководи творческите екипи, работещи по предаванията, списанията, книгите, уебсайтовете и онлайн готварското училище на America’s Test Kitchen. Юджиния Боун е известен журналист и автор на кулинарни публикации с множество награди и няколко книги зад гърба си. Джулия дела Кроче пътува из Италия от дете. Тя е специалист по италианската храна и е автор на дузина книги, повечето преведени и разпространявани в цял свят.
America’s Test Kitchen e професионална кухня, разположена в Бостън, САЩ. Това е домът на списанията Cook’s Illustrated и Cook’s Country, откъдето и обществената телевизия излъчва America’s Test Kitchen и Cook’s Country from America’s Test Kitchen. Там се заснемат и епизодите на онлайн училището по готвене America’s Test Kitchen Cooking School.
свързани новини
Има още много като племето-убиец на американеца
Ангелкова: Ще препоръчаме Несебър да е сред обектите в ключовото проучване на National Geographic
НАЙ-НОВИ
Самоуправляващи се автомобили: Какво...
Авторите на научна фантастика, Илон Мъск и други от...
коментари
- коментари
- напиши коментар
- изпрати на приятел
- гласувай
Няма коментари към тази новина !