Гери-Никол вдига сватба

29.11.2018 10:03 | Видян 2794 пъти

Гери-Никол вдига сватба

Тийнидолката Гери Никол и новото й гадже стягат сватба, научи HotArena.

Провокативната певица има връзка от повече от 4 месеца с младежа Мариян, който е известен на широката аудитория с прякора си Капо Верде. Той е рапър и е част от хип-хоп формацията БНР ("Бандата на ръба"). Певицата дълго тръбеше, че няма време за гадже и се е съсредоточила само върху кариерата си. Това вече не е така и Герито е лудо влюбена в колегата си Капо Верде.
През времето, откакто са заедно, двамата са неразделни и буквално всичко правят заедно - ходят си на участията и пазаруват, но остава мистерия дали делят един покрив. Голямата страст, която изживяват, ги провокира все по-често да говорят за сериозно обвързване. Затова и двамата разкриват, че обмислят сватба, която да направят пролетта или лятото на следващата година. Близки и приятели ги убеждават, че са прекалено млади за такава сериозна стъпка, но подвластни на любовта двамата са решени да се обвържат вечно.

Дата, час и място на тържественото събитие все още няма, но плановете тепърва предстоят. Гери Никол мечтаела за сватба от приказките, в която да се почувства като истинска принцеса. И била готова да не щади средства, за да изпълни голямото си желание. Една от последните им съвместни стъпки е едновременно да си направят татуировки. "България Днес" научи, че по-рано тази седмица Гери Никол и Капо Верде посещават студио за телесни рисунки в столицата на татуистката Ивета Тошева. За младата певица това е първа татуировка - изображението е на ръката, но не е завършено окончателно и й предстои още няколко пъти да посети студиото, пише "България Днес".

Капо Верде вече сериозно се е изрисувал, като последната му татуировка представяла самурай, който държи отрязана глава. Бруталното изображение е само на сантиметри от надписа "ЦСКА София" с череп и две преплетени саби. Мариян е ревностен почитател на "червените" и не пропуска техен мач. Покрай него Гери Никол също се запали да ходи на двубоите от родното първенство. Двамата дори бяха заснети в сектора на агитката, като тогава за пръв път се заговори, че между двамата има нещо повече от приятелство.

Мечтата на Капо Верде е целият да се изрисува с татуировки, като половинката му също възнамерява да продължи с телесните рисунки. Въпреки слуховете, че си е правила много татуировки, досега тялото й беше неопетнено. Двамата стоически изтърпяват няколко часа да ги бодат с игли, но са готови да се жертват за крайния резултат. Любопитна подробност е, че откакто певицата е с рапъра, сложи край на разголванията си и вече се облича далеч по-прилично. Покрай любовната си авантюра тя беше изпаднала в музикално затишие и от лятото не е пускала нова песен. Този сух творчески период беше прекратен с анонса на новата й песен "Устни". Дебютът на парчето тя анонсира в социалните мрежи, а феновете й задъхано се питаха каква изненада ще им поднесе този път ексцентричната изпълнителка.

Стремглаво нагоре върви и кариерата на Капо Верде и групата му БНР. Младежите станаха популярни в интернет и това предизвика дискотеките да започнат да ги канят по участия. Безспорен хит им е парчето "BG Реалност", в което те открито се подиграват на чалгата, използвайки за фон на римите си популярни фолк ритми (виж карето). Рапърите са облечени като чалга изпълнители от 90-те години на миналия век, а покрай тях се полюшват танцьорки, типични за кръшния жанр. В реалния живот Капо Верде не слуша попфолк, но гаджето му има често участия в чалготеки.   

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !