Глория подготвя 13-тия си самостоятелен албум

11.03.2009 09:45 | Видян 23421 пъти | Гласували 7

Глория подготвя 13-тия си самостоятелен албум

Сред най-известните гласове на България безспорно се нарежда Глория - заслужено обявена за Прима на модерния фолк. Една от най-емблематичните изпълнителки на хитовия жанр започва музикалната си кариера все още ненавършила 18 години. Първите стъпки в професионалната музика Глория прави с орк. “Извор” от Русе, с които я свързват две години успешна съвместна дейност.

Година преди да издаде първия си албум, Глория се запознава с Илия Загоров, автор на много следващи нейни хитове. Сред песните, композирани от Илия Загоров са “Носталгия”, “100%жена”, “Не,остарявай мамо”, “Сбогом, адиос”, “Циганско сърце” и много други. През 1994 г. Глория става част от музикална компания “Пайнер” и с това се превръща в първата звезда на прохождащия тогава жанр - поп-фолк. Същата година излиза и първия й самостоятелен албум “Щастието е магия“, с който певицата привлича вниманието на фенове и критици.

Следват години на сериозни професионални успехи, в които се раждат хитове като “Радост, тревога”, “Илюзия”, “Феникс”, “Крепост” и др. Най-новите проекти на звездата са свързани с подготовката на 13-тия й самостоятелен албум, чиято поява се очаква през тази година.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Къванч Татлъту приветства българските...

Зрителите на bTV Story ще станат част от световната...

Тейлър Суифт стана Личност на...

Американската попзвезда Тейлър Суифт, която разтърси...

Няма коментари към тази новина !