Устремът на Марги Хранова

15.11.2018 10:19 | Видян 1617 пъти

Устремът на Марги Хранова

Вдъхновение, стил, същински устрем – с тези думи можем да обобщим спектакъла на Маргарита Хранова снощи, когато естрадната прима поля 45 години на сцената.

„Трудно и е да говоря след такъв концерт. Вълнението е огромно, любовта на публиката се усещаше, както и магията и връзката между нас. Затаявам дъх от всички тези емоции“, разказа пред „Монитор“ тя.

Зала 1 на НДК се пръскаше по шевовете, а верните почитатели на изпълнителката на „Оставаме“ припяваха заедно с нея както вечните й хитове, така и песните от новия й двоен албум. Хранова заложи предимно на актуалните парчета, които не отстъпват по качество на до болка познатите ни шлагери. През близо двучасовото шоу периодично фенове, композитори и колеги се качваха при Марги, за да засвидетелстват уважението си към нея с букети.

„Първо много се притеснявах, но когато усетих любовта на хората, се успокоих. Човек има голяма отговорност, когато е на сцената. Трябва да притежава голям професионализъм, особено след 45 години.“, категорична е тя.

За доброто настроение на присъстващите се погрижиха и нейните приятели от формата „Като две капки вода” – Софи Маринова, Славин Славчев и Боби Турбото. Софка предизвика сълзи от смях с чаровните си опити за изпълнение на песни от своя „английски репертоар“.

Концертът в София сложи край на турнето на Хранова по случай професионалния й юбилей. Тя отправи музикален поздрав към феновете си още във Варна, Бургас и Добрич, където й се наложи да пее под дъжда.

„Беше голямо изживяване“, спомня си Марги с усмивка, тъй като тя и добричлии издържаха стоически шоуто под капките.

Звездата няма време за почивка. Още утре ще извие глас рамо до рамо с Орлин Горанов за проекта „ Обичам българската музика“.

„Мен това не ме натоварва, тези концерти ги обичам. За мен е удоволствие“, сподели ни още тя.

Покрай множеството си концерти, Марги се готви и за участие в предаването „Черешката на тортата“. По традиция естрадната прима ще си отдъхне около Коледните празници, когато ще е отдадена на семейството си, а за Нова година ще пътува до курортното селище Кранево.

„Хем ще си отдъхна за два дни, хем ще се забавляваме с новогодишната програма“, намигна тя.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !