Парис Хилтън зарадва семейства, останали без дом в Мексико Сити

14.11.2018 17:43 | Видян 1585 пъти

Парис Хилтън зарадва семейства, останали без дом в Мексико Сити

„Вчера си изкарах невероятно с всички тези деца и техните семейства в Сочимилко. Възнаграждаващо бе да прекарам малко време с тях и да видя домовете им, които са построили наново след опустошителното земетресение и за които събирах дарения“.

Това написа Парис Хилтън в Instagram, където качи снимки от своето посещение в Сочимилко – бедно предградие на Мексико Сити. Звездата бе там, за да зарадва хората с подаръци и научи от какво имат нужда.

Певицата предизвика въодушевление сред местните жители, много от които загубиха домовете си след земетресението през 2017 г. Тя бе донесла стоки от първа необходимост, възглавници и парфюми от нейната собствена линия.

„Чувствам, че това е вторият ми дом, все едно съм била в Мексико през целия си живот. Обичам хората, мисля, че всички са красиви, имат страхотни сърца. Красиви са отвътре и отвън, те са много истински и невероятни“, каза тя пред медиите, дошли да снимат посещението ѝ.

Звездата, чието последно дарение за пострадалите възлиза на 350 хил. долара, прекара почти цял ден в разговори с различни хора. Тя бе уловена от камерите да държи малко бебе, да прегръща възрастни хора и целува корема на бременна жена, която ѝ се радва.

„Съжалявам за случилото се в този ужасен 19 септември. Сърцето ми е с всички вас. Искам да знаете, че мисля за вас, обичам ви и затова дойдох да ви подкрепя днес. Когато чух какво се е случило при земетресението, сърцето ми се сви, бях съсипана“, каза тя на събралата се около нея тълпа.

Това не е първото посещение на 37-годишната Парис Хилтън в Мексико Сити. През ноември 2017 г. тя пристигна отново в градчето, за да донесе провизии на хората.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !