Майкъл Дъглас ни забавлява в сериал на бащата на „Двама мъже и половина“

13.11.2018 17:34 | Видян 1592 пъти

Майкъл Дъглас ни забавлява в сериал на бащата на „Двама мъже и половина“

Какво е да остарееш в Холивуд? Отговор на този въпрос търси прочутият холивудски продуцент и сценарист Чък Лори в новия си сериен проект „Методът Комински“.

Чувството е сякаш се отдалечаваш от културата. С напредването на възрастта усещаш, че нещата се случват толкова бързо - сякаш стоиш на пристанище и виждаш, че лодката се отдалечава от теб, без да осъзнаваш какво всъщност се случва. Объркващо е. Тези чувства ме накараха да напиша този проект

обясни пред The Hollywood Reporter бащата на комедии от ранга на „Двама мъже и половина“, „Дарма и Грег“ и „Теория за Големия взрив“.

В епицентъра на събитията в „Методът Комински“ попада Майкъл Дъглас, чийто персонаж е вдъхновен именно от автобиографичния поглед на Лори към себе си. Той влиза в ролята на Санди Комински – залязъл актьор, който се е отдал на воденето на учебни семинари за седмото изкуство. Историята на сериала ще проследява именно начините, по които той навигира из Холивуд с нарастването на годините.

Лиса Едълстийн, която редовият зрител помни като шефката на д-р Хаус, също се разписва с участие. Нея ще видим като дъщерята на най-добрия приятел на Санди – Норман (Алън Аркин).

„Методът Комински“ бележи и знаково завръщане на Майкъл Дъглас към малкия екран. Актьорът прекара близо 40 години далеч от тв продукциите. Сценарият, както и самият Лори, който освен всичко режисира първия епизод, са факторите, привлекли Дъглас отново към телевизионното кино. Широкото разпространение на сериала ще се случва в Netflix от 16 ноември.

Източник: Monitor




автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !