Елтън Джон на прощално турне във Великобритания през 2020

09.11.2018 14:40 | Видян 1345 пъти

Елтън Джон на прощално турне във Великобритания през 2020

Британската мегазвезда Елтън Джон ще се сбогува с родната сцена през 2020 година.

Носителят на Грами трябваше да изнесе концерти в Хоув и Кардиф другото лято, но измести датите, като вече обяви и спектаклите си в Лондон, Бирмингам, Ливърпул, Манчестър, Абърдийн, Глазгоу и Лийдс.

71-годишният певец увери, че предстоящите концерти на родна земя ще са много емоционални както за самия него, така и за феновете.

„Великобритания е моят дом. Да чествам някои от невероятните мигове, които съм преживял заедно с британските фенове, ще е чудесно. Тези концерти на родна земя ще са емоционални и много забавни.", заяви той.

Концертите са част от прощалното му турне, което стартира на 8 септември в Алънтаун, Пенсилвания, и ще включва 300 концерта в Северна Америка, Европа, Азия и Южна Америка. След това обаче изпълнителят на I'm Still Standing няма намерение да загърбва музиката.

„Надявам се да продължа да творя до смъртта си“, заяви наскоро той на пресконференция в Ню Йорк.

Решението звездата взе в името на мисията да е по-добър баща. Той и дългогодишният му партньор Дейвид Фърниш възпитават 2 деца – синът им Закари идва на бял свят през 2010-а, а 3 години по-късно се ражда и малкият Илайджа.

Елтън Джон почти изцяло ще ги лиши от шанса да наследят богатството му, равняващо се на 270 милиона паунда. По-голяма част от парите му ще отидат за благотворителност, като с това се надява да ги възпита на честен труд.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !