Любимка на Слави свали бившия на Русата Златка

05.11.2018 13:28 | Видян 2460 пъти

Любимка на Слави свали бившия на Русата Златка

Любимата танцьорка на Слави Трифонов румънката Даниелла Елла успя да хване в мрежите си бившия годеник на Златка Райкова Георги Валентинов.

ММА боецът бе специален гост в най-вървежното заведение и пристигна след международното състезание по муайтай и кикбокс у нас в петък. Той се настани в най-шумното сепаре до Даниел Илиев, който разгроми Юсуф Сайди в битката за европейската титла в категория до 82 кг.

Заедно с тях празнува и рапърът Алекс Пи. Тримата не отлепиха поглед от румънката Даниелла Елла, станала популярна с това, че през септември успя да съблече Слави в ефир. Неустоимата грация хвърляше по едно око на здравите момци, но най-много я впечатлиха усмивката и чара на Валентинов.

"Ще си тръгна с него“, каза на чист български красавицата, която изпълни номер „ала стриптийза“ на Ким Бейсинджър от филма Девет седмици и половина, пише България Днес.  

През цялото време Елла не го изпускаше от очи. На края на вечерта лепна шумна целувка на Георги и си тръгна с него.

„След нея Георги окончателно ще забрави за Златка. Тя не го заслужава, защото е добро момче, а на нея това не ѝ е достатъчно“, споделиха приятели на Валентинов, които са категорични, че Райкова едва ли ще изкара повече от половин година с Благой Георгиев.    

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Няма коментари към тази новина !