Антония Петрова: Ще кърмя бебето си, когато се роди

02.11.2018 11:02 | Видян 1999 пъти

Антония Петрова: Ще кърмя бебето си, когато се роди

Бременната в 7-ия месец Антония Петрова не се притеснява за фигурата и бюста си и иска да кърми своето бебе, чието раждане се очаква през януари.

Мис България 2009 и съпругът ѝ Ивайло Батинков са се преместили в нов дом, в който ще посрещнат първородния си син. Антония сияе в очакване на голямото щастие.

„Всичко ни е подредено и готово в очакване на бебето. Сега сме в процес на пазаруване на нещата за него – имаме списък, който изпълняваме“, разказа пред Уикенд преливащата от щастие бъдеща майка.

Таткото направил проучване коя е най-добрата детска количка, кое е най-удобното креватче, а първото, което купил, било бебефон. Твърдо са решили креватчето на бебето да е в тяхната спалня. Въпреки това в дома си са предвидили детска стая, където ще преместят детето, когато поотрасне.

„Няма да ходя на уроци за дишане и издишане, колкото и да е важно то при раждането, нито пък ще отделя от времето си, за да ме учат как се повива бебе, но на лекции за начина на раждане отидохме и двамата с Ивайло – откакто сме двойка, всичко правим заедно“, разказва още бременната хубавица.

Месец преди термина Антония ще махне емблематичния си маникюр. Споделя, че не е толкова суетна, колкото си мислят хората. Сутрин се оправя за 15 минути. Няма страх от напълняване, но фигурата ѝ почти не е мръднала.

Качила е само 4 килограма и затова заяви категорично, че ще си кърми бебето, когато се роди.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Няма коментари към тази новина !