Снахата на Доган хвърли 5 бона за бебешко парти

31.10.2018 17:30 | Видян 4075 пъти

Снахата на Доган хвърли 5 бона за бебешко парти

Пищно парти като от приказките вдигна снахата на Ахмед Доган Памела по повод предстоящото раждане на първото си дете през ноември.

В последната събота от октомври 23-годишната девойка събра десетки свои приятелки на т.нар. baby shower, който по традиция се организира в края на осмия или начало на деветия месец от бременността.

Целта на партито е да се отбележи предстоящата поява на бебето и официално да се обяви от какъв пол ще е новороденото, пише Галерия.

За baby shower на своето дете Памела избра елитен столичен ресторант в квартал Белите брези, който се отличава както с изтънчената си атмосфера и високакчествено меню, така и с високата си ценова листа.

Заведението бе декорирано по специален начин – приятелката на Демир Доган бе наела известна парти агенция, която да изготви цялата декорация, както и различни видове сладкиши, бонбони и малки украшения.

Украсата за партито на бъдещия внук на Доган била повече от пищна, а на някои от лакомствата била изписана първата буква на бебето – А. Това потвърждава, че то ще носи името на дядо си Ахмед.

Памела подготвила красиви и скъпи подаръци за гостите – малки кристални биберони и сини меченца в бебешка миниколичка. Запознати смятат, че за партито Памела и Демир са похарчили петцифрена сума.

Гостите пиели само отбрани вина, а блюдата били подготвени с възможно най-пресни продукти. Ахмед Доган не присъствал, но бил представен от дъщеря си Демет.

Снимки може да видите ТУК!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !