БГ фен прави дует с Енрике Иглесиас

26.10.2018 14:45 | Видян 1612 пъти

 БГ фен прави дует с Енрике Иглесиас

Да припява рамо до рамо с Енрике Иглесиас по време на концерта му у нас – тази възможност ще получи един български фен. Латино идолът по традиция ощастливява по този начин един от най-близо намиращите се свои почитатели във фен зоната на терен.

Изпълнителят на Hero отправя следното предизвикателство към родните меломани: да изработят най-красивия и оригинален плакат, да го вдигнат във въздуха и да привлекат вниманието на звездата чрез възгласи. Късметлията, чието творение най-много допадне на Енрике като послание и изпълнение, ще бъде избраният да излезе с него на сцената.

43-годишният певец е подготвил „интимна“ обстановка за концерта си All The Hits Live в зала „Арена Армеец“ на 6 ноември. Той пристига с уникална сцена, благодарение на която почитателите му не само ще могат физически да са близо до него, а дори да го докоснат. От основната сцена ще излизат два „езика“, които ще достигат трибуните и звездата ще преминава по тях, за да се здрависа с феновете. Чрез коридор пък ще стига до платформа в другия край на залата, където да могат да му се порадват и по-задните редове и дори да си направят селфи с него.

Билети може да намерите в мрежата на Eventim.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !