Отблизо: Сватбените дрехи на Меган и Хари

27.10.2018 09:04 | Видян 2046 пъти

Отблизо: Сватбените дрехи на Меган и Хари

Сватбените дрехи на Меган Маркъл и принц Хари могат да бъдат видени от феновете им, след като в замъка Уиндзор днес се открива изложба, посветена на сватбата на херцозите на Съсекс, предаде Ройтерс.

Феновете на знатната двойка ще могат да видят роклята-дело на британската дизайнерка Клеър Уейт Келър, творчески директор на Живанши, която Меган носеше на сватбата си на 19 май.

Освен роклята ще бъдат изложени обувките, които Меган носеше за щастливото събитие, воалът й с ръчно бродирани цветя от 53-те страни от Общността на нациите и диамантената тиара, взета назаем от булката от кралица Елизабет Втора за големия ден.

Пълното булчинско снаряжение на Меган ще бъде поставено в голяма стъклена кутия редом до одеждите, носени от принца в деня на сватбата.

Тоалетите ще са изложени на показ в голямата зала за приеми на замъка. Тя се използва за брачни церемонии. Експозицията ще включва и тоалети на шаферите на сватбата, сред които тези на принц Джордж и на принцеса Шарлот.

Ще има запис и на разказа на Уейт Келър за създаването на роклята, както и записи на думите, които двойката е изрекла по време на подготовката на сватбения ден.

Изложбата, откриваща се днес, ще може да се разгледа до януари догодина. Меган и Хари активно са участвали в подготовката ѝ.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Reuters

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !