H.M.S.U предизвикват дръм енд бейс революция

09.03.2009 11:00 | Видян 2348 пъти

H.M.S.U предизвикват дръм енд бейс революция

„Дръм енд бейс Революция" е името на партито, с което на 14-ти март, събота H.M.S.U. продължава силната си серия от клубни събития в столичния партицентър 4КМ.

Специални гости на вечерта са англичаните TC и Foxy, които световната музикална преса окачествява като „двама от най-добре развиващите се днес артисти на светоната дръм енд бейс сцена". Участие в събитието ще вземат и артистите от H.M.S.U. - acidtrip, Targy, EXo, Ogonek, Mocks и разбира се Konspirator.

През последните няколко години TC (съкратено от Том Касуел) определено е най-прогресивното име на днб сцената. Доказателство са продажбите, наградите,
интереса на пресата и масовата подкрепа от страна на елита на денс музиката.

В духа на новаторските експерименти, вечерта на 14-ти ще предложи и специфични парти екстри превърнали се в запазена марка на H.M.S.U. - синхронен звук и видео в
двете зали и класически игрални съоръжения (джаги, playstation).

Организаторите ще представят и още една революционна идея - от сега нататък всички рожденици с празник по време на събитието ще получават право на безплатен вход.

Партито ще започне в 22:00 и ще продължи до 06:00. Цената на входа е 20 лева, билети на предварителна продажба няма да има.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Хотелът, който плаща на гостите, ако...

В Сингапур вали средно 171 дни в годината. Въпреки това,...

Кимбо от улицата до UFC: Историята на...

Тази седмица сме решили да разгледаме историята на една...

Няма коментари към тази новина !