Двойничката на Джулия Робъртс

25.10.2018 17:33 | Видян 2008 пъти

Двойничката на Джулия Робъртс

Джулия Робъртс се появи на събитие облечена като… своята стилистка

Актрисата, която миналата година навърши 50 години, напоследък впечатлява публиката с много смели, интересни и актуални тоалети, подбрани от модната стилистка на звездите, Елизабет Стюарт.

На церемонията за наградите на InStyle, Джулия Робъртс се появи, облечена в люляково лилав костюм на Givenchy със светло-розова риза отдолу, бели обувки на дебела подметка и тъмно-зелена чанта, която перфектно допълваше визията й.

Но Джулия Робъртс не беше единствената заложила на тази визия. Редом до нея застана стилистката й Елизабет Стюарт, облечена досущ като актрисата. Двете до толкова се бяха постарали да си приличат, че освен облеклото, обувките и чантите им, дори прическите, грима и очилата им бяха еднакви.

Оказа се, че идеята е хрумнала на Джулия, докато двете “близначки” са обсъждали с какво актрисата от филма “Хубава жена” да се появи на награждаването.

“Не се случва много често да имаме възможността да отидем някъде заедно, и след като така или иначе си приличаме.. Какво ще стане ако и се облечем еднакво?“, предложила Джулия и Елизабет веднага се съгласила, че ще бъде много забавно и интересно да опитат.

Стилистката определено се е постарала да се доближи максимално до визията на Джулия, и двете наистина са като двойнички!

В галерията може да се убедите колко много си приличат двете красавици.

Източник: missbloom.bg
Снимка: Profimedia

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !